Когато SEAT представи фейслифта на Leon, моделът Cupra получи допълнителни

...
 Когато SEAT представи фейслифта на Leon, моделът Cupra получи допълнителни
Коментари Харесай

Това е най-мощният модел на SEAT

 Когато SEAT показа фейслифта на Leon, моделът Cupra получи спомагателни 10 к.с., закръгляйки общата си мощ на 300 к.с. Това обаче бе с 10 к.с. по-малко от фейслифтирания VW Golf R. Сега тази несправедливост е поправена и версията R на Cupra към този момент се изравни с „ горещия ” от Волфсбург. Разликата сред двата горещи хечбека се крие във обстоятелството, че Golf R e общоприет сериен модел, до момента в който Leon Cupra R е лимитирана серия, лимитирана со единствено 799 бройки. Имайте поради, че версията на Cupra R с 6-степенна механична скоростна кутия впряга въпросните 310 к.с., до момента в който версията с DSG трансмисия предлага „ само” 300.

Не се заблуждавайте, обозначението R след Cupra не значи, че Leon ще е със задвижване на четирите колела, какъвто е казусът при Golf R, защото върхът на сладоледа в гамата на Leon ще е единствено с предно. Ако пък си държите на 4х4 задвижването (и огромен багажник), то Leon Cupra ST AWD с 300 к.с. би трябвало да ви свърши работа.

За да разграничи тази лимитирана серия на Leon Cupra, SEAT е създал карбонови челен и заден спойлери, въздухоотворите начело са пораснали, а капаците на страничните огледала са с меден нюанс. Същият цвят е употребен за логото на компанията, вложките в страничните въздухоотвори в предната ризница и джантите.

Стандартно моделът идва в цветовете Midnight Black и Pyrenees Grey, а против в допълнение възнаграждение може да се избере цвят Matte Grey. Всички 799 бройки ще предложат актуализация на хардуера, нова изпускателна система, модифицирани спирачки Brembo и пренастроена версия на системата Dynamic Chassis Control.

Най-мощният сериен модел на марката ще бъде показан на Автомобилен салон Франкфурт, чийто първи пресден за публицистите е 12 септември. На щанда на марката във Франкфурт ще бъде показан и изцяло новият субкомпактен кросоувър Arona, както и Ibiza с 1.0 TGI мотор на природен газ. На конференцията ще бъдат оповестени и финалистите в състезанието за избор на име на новия средноразмерен SUV на марката, който би трябвало да бъде стартиран през 2018 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР